5 d’octubre // 18.30 h ESPECTACLE MULTIDISCIPLINAR “MENT DE DONA”

5 d’octubre // 18.30 h ESPECTACLE MULTIDISCIPLINAR “MENT DE DONA”

Centre Cívic Urgell (Comte d’Urgell, 145)

Participa i gaudeix de l’espectacle “Ment de Dona” de la mà de Las Descabelladas, una performance inclusiva composta per dues peces teatrals creades i basades en les experiències personals de les artistes integrants.

Posteriorment, es durà a terme un col·loqui amb les artistes, les directores, agents socials del barri i professionals de la salut, per donar espai a parlar de la salut mental i la diversitat funcional de les dones, les etiquetes i estereotips socials, així com els avantatges terapèutics que proporcionen les activitats artístiques. Aforament limitat. 

Caldrà reservar plaça a través de correu electrònic: info@cipais.cat

Organitza: Centre d’Intervenció Psicològica, Anàlisi i Integració Social (CIPAIS) SCCLP i la Vocalia de Salut de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample.