4 d’ octubre // 18:00 h LABORATORI ECOLÒGIC: ANTOTÍPIA

4 d’ octubre // 18:00 h LABORATORI ECOLÒGIC: ANTOTÍPIA

Espai de fotografia Francesc Català-Roca (c. Llança, 21, baixos)

L’antotípia és un viatge al cor de la fotografia. La llum del Sol i la fotosensibilitat de certes plantes i aliments vegetals són l’essència d’aquesta tècnica originària del segle XIX. Un procés fotogràfic per generar imatges sense utilitzar productes químics ni càmera fotogràfica. En aquest taller aprendrem a extreure el pigment de diferents elements, a experimentar amb les emulsions, a plasmar una imatge en paper i també es donaran coneixements teòrics sobre altres tècniques fotogràfiques sostenibles.

A càrrec de Marta Garcia Cardellach, fotògrafa llicenciada en Humanitats.

Taller gratuït, cal fer reserva prèvia a partir del dilluns 2 d’octubre a les 10 h a www.golferichs.org/catalaroca/

Organitza: Espai de fotografia Francesc Català-Roca