2 d’octubre // 19:00 h COL·LOQUI “LA HISTÒRIA OBLIDADA DEL BARRI: CONEIXEM I COMPARTIM ELS RECORDS DELS NOSTRES ORÍGENS

2 d’octubre // 19:00 h COL·LOQUI “LA HISTÒRIA OBLIDADA DEL BARRI: CONEIXEM I COMPARTIM ELS RECORDS DELS NOSTRES ORÍGENS

Sala d’actes del Centre Cívic Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491)

La sala gran del centre cívic acollirà aquest apassionant col·loqui sobre la història del barri de l’Esquerra de l’Eixample, a través del qual es farà un viatge captivador cap als records del passat. L’esdeveniment té com a objectiu recuperar i reviure els edificis històrics que s’han anat oblidant amb el pas del temps i l’evolució. Es comptarà amb la participació d’experts en història local i arquitectura, així com testimonis de la comunitat que han preservat la memòria de les generacions passades. El col·loqui vol ser una trobada oberta per compartir històries i records familiars que enriqueixen el patrimoni del barri. És una oportunitat per valorar i preservar la memòria col·lectiva de l’Esquerra de l’Eixample.

Participaran en el col·loqui: Mercè Tatjer, Xavier Caceneuve i Jordi Graupera.

Organitza: Vocalia de Patrimoni de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample