1 d’octubre // 10:00 h FESTA DE L’ESPORT I EL LLEURE ADAPTAT A TOTHOM

1 d’octubre // 10:00 h FESTA DE L’ESPORT I EL LLEURE ADAPTAT A TOTHOM

Avinguda de Roma, entre Calàbria i Viladomat (davant de l’Edifici Estel)

Vine i gaudeix d’una festa de l’esport i el lleure adaptat a tothom. Diferents entitats faran una mostra d’activitats esportives i de lleure al carrer amb l’objectiu de donar a conèixer els esports adaptats i les activitats de lleure adaptades, així com les diferents entitats que hi participen. Al llarg de tot el matí, també hi haurà diferents contacontes i una xerrada sobre la inclusió. L’activitat compta amb la col·laboració de moltes entitats que es dediquen a fer aquesta societat cada vegada més inclusiva i accessible i que organitzen aquesta festa accessible i sense barreres per al gaudi de tota la família.

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample