29 de setembre // 19.30 h CONCERT LEJANÍAS, D’ÓSCAR ARBOLEDA

29 de setembre // 19.30 h CONCERT LEJANÍAS, D’ÓSCAR ARBOLEDA

Sala d’actes del Centre Cívic Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491)

Lejanías és un recorregut sonor i literari per territoris i històries d’una migració. Una barreja de ritmes i harmonies de world músic amb instruments natius de Llatinoamèrica i Europa narren aquestes històries des de la diversitat de les diàspores. Lejanías és el resultat d’una recerca interdisciplinària entre música, filosofia i literatura, que va començar el 2006 amb la recopilació de relats del conflicte armat colombià i amb els anys s’ha concretat en un disc i un llibre.

Concert gratuït. Cal fer reserva prèvia a partir del dimarts 22 de setembre a les 10 h a www.golferichs.org o trucant al 93 323 77 90.

Organitza: Centre Cívic Casa Golferichs