7 d’octubre // 18 h Espectacle The Frame Jardins de Beatriu de Pinós-Milany (C. Rosselló, 147)

7 d’octubre // 18 h Espectacle The Frame Jardins de Beatriu de Pinós-Milany (C. Rosselló, 147)

Inspirada en les observacions urbanes i les ordenacions de qualsevol cosa, deGeorges Perec, aquesta peça proposa plantar-se davant del transcórrer de la vida quotidiana i observar-la, pensar-la, calcular-la, significar-la, compartir-la. Quatre personatges, entrenats en les disciplines de l’observació i l’ordenació de l’espai, les coses i els 12 éssers tradueixen mitjançant el recurs de les lletres que formen paraules i les paraules que formen frases allò que està passant. Durant una estona, TOT és una gran obra teatral que no
acaba mai. Espectacle de C. en el marc del Barcelona Districte Cultural.

Cal inscripció prèvia al web www.ccurgell.cat
Cia. Eléctrico 28 · Creació i interpretació: Daniela Poch, Josep Cosials, Jordi Solé, Alina Stockinger, Claudia
Mirambell.
Organitza: Centre Cívic Urgell