4 d’octubre // 18 h. No hi ha Planeta B: Sense biodiversitat no hi ha vida

4 d’octubre // 18 h. No hi ha Planeta B: Sense biodiversitat no hi ha vida

Jardins de Montserrat
C. Rocafort, 236

Quina importància té la biodiversitat? Quines conseqüències té la seva desaparició? Quines són les causes de la seva destrucció i què hi podem fer les entitats juvenils al respecte?

El planeta Terra s’enfronta a una crisi ecològica sense precedents. La pèrdua de biodiversitat, el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos naturals, un sistema econòmic basat en el creixement continu sense tenir en compte els límits del planeta, el consumisme… són algunes de les raons d’aquesta crisi.

En aquesta xerrada, organitzada conjuntament amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i en col·laboració amb el Casal de Joves Queix, parlarem sobre biodiversitat, sobre vida. Comptarem amb Ecologistes en Acció de Catalunya, que ens presentaran la seva exposició “Sin biodiversidad no hay vida, i amb algunes entitats del territori com APAECC (Associació Protectora d’Animals Exòtics de Catalunya), que ens explicaran la tasca que fan. Altres participants pendents de confirmar.

Més informació i inscripcions

Organitza: CRAJ, Aula Ambiental de la Sagrada Família i Casal de Joves Queix