9 d’octubre // Sherlock al piano: Projecció amb música en directe – Joan Aymerich

9 d’octubre // Sherlock al piano: Projecció amb música en directe – Joan Aymerich

19.30 h Sherlock al piano: Projecció amb música en directe – Joan Aymerich

Sessió còmica de cinema mut amb una de les millors comèdies de la història del cinema: Sherlock Jr. (1924) de Buster Keaton, amb música original de Joan Aymerich composta específicament per aquest film i interpretada en directe. Un espectacle per a tots els públics en homenatge al gran “cara de pal”, sobrenom de Buster Keaton (es diu que tenia prohibit riure per contracte!), recuperant la tradició de l’època del cinema mut d’acompanyar les projeccions amb el piano.

Aforament limitat

Reserva prèvia a: golferichs.org

ORGANITZA: Centre Cívic Casa Golferichs