3 d’octubre // Bicicletada Popular i Exposició d’urbanisme

10.30 – 14.00 h EXPOSICIÓ SOBRE LA TRANSFORMACIÓ URBANÍSTICA DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLE

Ocupació de la cruïlla amb unes carpes, uns plafons i dos arbres grans, de cartró. El contingut seria l’exposició visual sobre els principals elements de la transformació urbanística del barri de l’Esquerra de l’Eixample.

Aforament limitat

ORGANITZA: Vocalia d’Urbanisme de l’ AVVEE

11.00 – 12.00 h BICICLETADA POPULAR CAMÍ AMIC(Cruïlla Consell de Cent i Comte Borrell)

Convençudes que el carrer ha de ser un canal d’expressió i sobretot de reivindicació; alliberat de cotxes i amb un aire net, Camí Amic repeteix la ja esperada tradicional bicicletada popular el primer cap de setmana de festa major.

Aforament limitat

Reserva prèvia a: coordinacio@camiamic.cat

ORGANITZA: Camí Amic.