10 d’octubre // DANSA: “WHERE MERMAIDS ARE BORN”

18.00 – 20.00 h DANSA: “WHERE MERMAIDS ARE BORN”

Actuació de Keops Guerrero

On Neixen les Sirenes és una peça de dansa contemporània i videoart/multimèdia que aborda el tema de la identitat de gènere a través d’una posada en escena performativa amb durada aproximada de 45 minuts, en el qual prenem el mite de les sirenes com a referent a la identitat de gènere femenina i la percepció occidental d’aquesta. Partim de la identitat de gènere per aprofundir sobre la violència que s’exerceix sobre els cossos femenins (cis i trans) i la construcció de la dona, des de l’estructura hetero patriarcal que conforma el nostre sistema social, cultural, econòmic i polític.

Entrada Gratuïta. Amb mesures de seguretat per tothom.

Aforament limitat amb reserva prèvia obligatòria al email: encaraenaccio@gmail.com